Je voelt de spanning

Fiona - Booksbyfi Fiona - Booksbyfi
22 mrt 2023

Sydney wordt uitgenodigd om mee op vakantie te gaan naar de Lodge met allemaal high society kinderen. Sydney is geen high society kind. Eenmaal aangekomen in de logde komt ze erachter dat een spel moet worden gespeeld tussen die kinderen, waar Sydney niks mee te maken heeft. Maar dan wordt diegene die haar heeft uitgenodigd vermoord en verdenkt iedereen Sydney, want zij is de buitenstaander. Maar dan ontmoet ze Kage en ze hoopt dat hij haar gaat helpen.

Vanaf het begin vind ik de verhaallijn echt geweldig. wat een orgineel idee om doen, durven of waarheid (in dit geval de dood) te gebruiken. Dat was voor mij ook het beste stuk uit het verhaal. Zowel Sydney en Kage zijn sterke personages en hun karakters maken je nieuwsgierig, omdat ze zo anders zijn de andere personages. Vanaf het begin voelde ik de spanning tussen Sydney en Kage. Ik vond alleen het steamy gedeelte niet zo goed, voor mij had dit er niet bij gehoeven. Het verhaal was zonder dit al erg goed.

Doen, durven of de dood is een spannend verhaal met dark romance erin. Hou jij van dit dan is dit een aanrader.

Meer recensies van Fiona - Booksbyfi