Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Goed begin

Zomer in zicht is deel 1 van de Liefdeslessenserie. In dit deel wordt kennisgemaakt met Mandy. Ze is docent Engels en houdt van lijstjes en regels. Wanneer leerlingen vragen om een feestje te organiseren aan het eind van het jaar , kan ze bijna geen nee zeggen. Maar ook collega Tim is gevraagd om te helpen met het feest. Tim is nog maar een jaar op deze school als leraar, maar heeft wel als leerling op school gezeten. Tim is totaal niet georganiseerd en een losbol. Wat is zijn geheime verleden op deze school en kan Mandy wel met de irritante Tim een eindfeest organiseren?

Zomer in zicht is vlot en beelden geschreven. Zowel bij Mandy als bij Tim, was het meteen duidelijk wat hun persoonlijkheden waren.

Het verhaal is lekker afwisselend met een humoristische ondertoon. Een verhaal wat je zo doorheen bent.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Het Boekenbijtje

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.