🍂Deze auteur weet precies hoe je een “cozy fall”-gevoel oproept.
Precies wat de titel en cover beloven: een knusse herfstromance in een klein stadje vol pompoenen, warme drankjes en gezelligheid. Je waant je in een Amerikaanse fall-movie terwijl je leest.
🍂Madison, de stadse foodwriter, en Zach, haar ex en handige klusser, hebben een gedeeld verleden en dat voel je meteen.
Hun chemie is groot, maar hun communicatie? Tja…praten kunnen ze echt niet, ze denken alleen maar. Dat zorgt voor frustrerende momenten waarop je ze het liefst zelf even door elkaar zou willen schudden. Tegelijk geeft die spanning tussen hen het verhaal ook wat extra pit.
🍂Maple Falls is heerlijk om in rond te dwalen: het inn, de familie, de dieren en de bijpersonages geven een warm, gezellig gevoel. Ze zorgden ervoor dat ik bleef glimlachen, ook als de hoofdpersonages weer eens moeilijk deden. De sfeer van het stadje en de herberg voelt vertrouwd, bijna alsof je er zelf rondloopt.
Het verhaal geeft geen enorme verrassingen, maar het leest lekker vlot, met korte hoofdstukken en veel herfstige details. Dit is geen diep liefdesdrama, eerder een zachte herfstromance die perfect past bij een kop warme chocomelk en een dekentje op de zetel.
🍂Als je houdt van kleine dorpjes, tweede kansen en de geur van kaneelbroodjes, dan is dit precies
wat je zoekt. Geniet vooral van de knusse gezelligheid en laat de herfstvibes maar komen. 🍁🍂