🎧Dirty Diana was voor mij een onverwachte ontdekking.
Dit boek is allesbehalve doorsnee: het is
rauw, eerlijk, sexy en soms een beetje ongemakkelijk, maar boeiend.
De auteurs nemen je mee in het leven van Diana, een vrouw die op het eerste gezicht alles voor elkaar heeft: een fijne man, een dochtertje en een goed baan. Toch merk je al snel dat achter dat perfecte plaatje iemand schuilgaat die zichzelf langzaam is kwijtgeraakt in de dagelijkse routine.
Haar huwelijk met Oliver voelt vertrouwd, maar de vonk die er ooit was, is ver weg.
🎧Wat dit boek zo krachtig maakt, is de openhartige manier waarop thema’s als verlangen en intimiteit worden behandeld. Je zit als lezer op de eerste rij bij haar therapiesessies met Oliver en de gesprekken die ze voert met andere vrouwen over hun seksualiteit. Daardoor krijgt het verhaal een persoonlijk en intens karakter.
De scènes zijn soms behoorlijke pittig 🌶️ maar het is nooit plat of overdreven. Alles voelt echt en oprecht.
🎧De schrijvers durven taboes te doorbreken en laten zien wat een gebrek aan intimiteit met je kan doen, niet alleen met je relatie, maar ook met jezelf.
Diana’s vriendin L’Wren is trouwens een geweldige toevoeging aan het verhaal, en het slotstuk met haar was echt top. Het boek eindigt met een flinke cliffhanger, waardoor ik NU al niet kan wachten op deel twee.
🎧Dit is niet zomaar een liefdesverhaal, maar een eerlijke blik op hoe ingewikkeld relaties en verlangen kunnen zijn, vooral als je al jaren samen bent. Het is een boek dat je laat nadenken, soms doet blozen, maar vooral niet meer loslaat. Echt een aanrader voor iedereen die houdt van verhalen over liefde, verlangen en zelfontdekking, mét een flinke dosis spice.
💬: Sex/life vibe met dit boek☺️, heb je ook de serie op Netflix gezien?