Spannend, gestoord en heerlijk giftig.

Hetleesuur Hetleesuur
9 apr 2026

Na “Het perfecte huwelijk” dacht ik dat ik alles had gezien, maar Jeneva Rose dacht duidelijk anders. Ze flikkert ons zonder pardon terug in de chaotische wereld van Sarah Morgan, de vrouw die moeiteloos charme en kilte combineert alsof het dezelfde emotie is. En wauw…wat een achtbaan.

Het verhaal speelt zich elf jaar na het eerste boek af. Sarah is hertrouwd met Bob, heeft een dochtertje (ironisch genoeg Summer genoemd), en een nieuw leven opgebouwd. Alles lijkt rustig, tot ze ontdekt dat Bob, net als haar vorige man, niet zo trouw is als hij beweert. En dan verdwijnt de vrouw met wie hij haar bedroog spoorloos…tja, dat voorspelt weinig goeds.

Wat volgt, is een heerlijk giftig spel van leugens, manipulatie en macht. Sarah blijft de geniale, koelbloedige vrouw die altijd één stap (of drie) voor is op iedereen, inclusief de politie. Je weet dat ze gevaarlijk is, maar toch blijf je fan (zelfs al schaam je je daar een beetje voor).

De opbouw is strak: drie mysteries die langzaam met elkaar verstrengelen. Een verdwenen minnares, nieuw bewijs in een oude moordzaak en een politieduo dat eindelijk hun werk goed probeert te doen. Alles stroomt beter dan in het eerste boek: minder chaos, meer vaart.
En die laatste hoofdstukken? Pure spanning.

Bijna niemand is écht sympathiek. Iedereen liegt, bedriegt of probeert zich te redden. Rose schrijft met een speelse kwaadaardigheid die heerlijk wegleest. Dit is een thriller vol drama, twist, en slimme wraak met een advocaat die extra sarcasme combineert met ijs in haar aderen.

Meer recensies van Hetleesuur