Een heerlijk boek vol kerstmagie
Een boek dat echt één en al kerstsfeer uitstraalt.
In dit tweede deel van de serie volgen we de hoofdpersonages Casidy en Liam. Beiden zijn uitbaters van een winkeltje in het dorp: Casidy runt het Spiced Cocoa Café en Liam heeft een boerderijwinkeltje.
Casidy is dol op Kerst. Ze houdt van warme kersttruien, leuke kerstfilms, warme drankjes en vooral heel veel kerstversiering.
Liam daarentegen ervaart Kerst als een moeilijke en trieste periode, door een gebeurtenis uit zijn verleden. Zal hij erin slagen dat sprankeltje kerstgevoel toch weer terug te vinden?
Ook dit jaar organiseert het dorp opnieuw een wedstrijd voor de mooist versierde kerstetalage. Verschillende winkels doen mee, waaronder die van Casidy en Liam. Zullen ze elkaars concurrenten worden, of groeit er juist iets moois tussen hen?
Net als het eerste deel is dit boek luchtig en vlot geschreven. Je moet er geen hoge verwachtingen bij hebben, maar het is perfect voor deze tijd van het jaar. Het verhaal ademt van begin tot eind echte kerstvibes. Geen zware lectuur, maar gewoon even heerlijk tot rust komen in het magische stadje Maple Falls.