Een warme reis naar Japan vol thee, fotografie en romantiek
Wat was het heerlijk om dit verhaal te lezen! De kleine theewinkel in Tokio neemt je mee naar het bruisende en betoverende Japan, waar Fiona haar passie voor fotografie én misschien wel de liefde herontdekt.
Het was zo leuk om eens een feelgoodverhaal te lezen dat zich afspeelt in Japan, een land dat hoog op mijn bucketlist staat. Tijdens
het lezen had ik echt het gevoel dat ik even door de straten van Tokio wandelde.
Naast een fijn verhaal heb ik ook veel geleerd over de Japanse cultuur: de bijzondere rituelen, de heerlijke gerechten en de manier waarop traditie en moderniteit samenkomen. Het boek geeft daarnaast een mooi inkijkje in de wereld van de fotografie, een onderwerp dat weer eens iets anders is binnen het feelgoodgenre, maar perfect past bij het verhaal.
De kleine theewinkel in Tokio is een hartverwarmend, sfeervol en heerlijk feelgoodverhaal. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van Japan, fotografie en romantiek.