Een B&B, bergen en een vleugje liefde. Pure feelgood
Wat een heerlijk boek was dit! Absoluut een 100% feelgood verhaal.
Het verhaal neemt je mee naar de Oostenrijkse Alpen, waar Emma in een opwelling een B&B heeft gekocht. Wat ze echter nog niet weet, is dat de B&B sterk verouderd is. Wanneer ze daar aankomt, is dat natuurlijk een serieuze domper op de feestvreugde.
Daar komt nog bij dat de dorpsbewoners helemaal niet zitten te wachten op de komst van Emma. Als ze dan ook nog eens een borrelavond organiseert voor haar buren en er niemand komt opdagen, begint Emma te twijfelen of ze niet een grote fout heeft gemaakt door aan dit avontuur te beginnen.
Tot ze plots de charmante Bas ontmoet, de eigenaar van Hotel Royal iets verderop, al ontdekt ze dat pas later. Zal Bas haar helpen, of ziet hij Emma alleen als een concurrent? En nog belangrijker komt het wel goed met haar B&B?
Dit is het eerste boek dat ik lees van deze schrijfster en het was zeer aangenaam.
Zo fijn zelfs dat dit boek op mijn favorietenlijst komt te staan. Het is een luchtig verhaal waar je niet te veel bij hoeft na te denken perfect voor een ontspannen leesmoment.