Liefde, dromen en lekker eten
Een fijn boek voor wie in het dagelijkse leven niet veel tijd heeft om een dik boek te lezen.
Het verhaal gaat over Gloria, die ervan droomt om chef-kok te worden in een restaurant. Dat blijkt echter niet zo eenvoudig wanneer ze enkel een job vindt als afwasser en, tot overmaat van ramp, ook nog eens ontslagen wordt. Gloria neemt dan het heft in eigen handen en waagt de sprong naar haar andere droom: een eigen cateringbedrijf. Maar loopt alles wel zoals gepland? Aan het einde van het boek komt er bovendien nog een leuke verrassing op haar pad, maar wat dat precies is, moeten jullie zelf ontdekken.
Het boek is een novelle en zeker de moeite waard, maar naar mijn gevoel had hier ook een volwaardig boek van gemaakt kunnen worden. De personages worden snel geïntroduceerd, maar verdwijnen soms ook weer even snel. Er had nog zoveel meer over verteld kunnen worden, wat het extra jammer maakt dat het verhaal al zo snel voorbij is.
Toch geef ik dit boek met veel plezier 4 sterren. Ideaal voor wie even wil wegdromen in een wereld van feelgood, liefde en lekker eten.