Sara's Geheim
Na mijn gemengde gevoelens over het eerste deel ben ik toch begonnen aan Sara’s geheim, het tweede deel in deze trilogie. En tot mijn verrassing vond ik dit boek een stuk beter.
Het verhaal van Sara wordt op een mooie en duidelijke manier verteld, waardoor je je goed kunt inleven in haar wereld. Dat lukte bij Merel trouwens ook, maar daar vond ik het tempo van de verhaallijn net wat te hoog liggen. In dit deel is het verhaal beter uitgewerkt en rustiger opgebouwd, wat het prettiger maakt om te lezen.
Wat ik wel jammer vind, is dat er in de e-bookversie weer veel schrijffouten staan. Het lijkt alsof het boek niet goed is nagekeken. Dat is echt zonde, want het verhaal zelf is mooi en verdient een betere uitgave.
Ondanks dat zijn het korte, maar aangrijpende verhalen met een krachtige boodschap en verrassend veel diepgang. Ook in dit deel zit een leuke twist die het verhaal extra interessant maakt.
Van mij krijgt Sara’s geheim zeker vier sterren. Ik kijk dan ook uit naar het derde en laatste deel.