Terug naar Starr’s Fall waar hoop en liefde samenkomen
Allereerst wat een prachtige, herfstige omslag!
Dit was mijn eerste kennismaking met een boek van Kate Hewitt en het smaakt absoluut naar meer. Dit boek ademt de sfeer van een knusse herfstdag uit. Een charmant, klein dorpje, regendagen, warme drankjes en lange wandelingen.
Het verhaal neemt je mee naar het stadje Starr’s Fall, waar we Laurie volgen. Met een kleine erfenis van haar pleegmoeder probeert ze haar droom waar te maken: een combinatie van een dierenwinkel en een bakkerij voor huisdieren. Origineel én schattig! Maar Laurie komt niet alleen om een nieuw leven op te bouwen. Diep vanbinnen hoopt ze in Starr’s Fall ook eindelijk haar biologische moeder te vinden. Als adoptiekind dat opgroeide in meerdere pleeggezinnen, draagt ze een verleden vol pijn maar ook een sprankje hoop met zich mee.
In Starr’s Fall ontmoet ze Joshua Reilly, de wat norse eigenaar van de plaatselijke boekenwinkel. Ook hij heeft een verleden, en langzaam groeit er een bijzondere band tussen hen.
Wat ik mooi vond aan dit boek is hoe echte thema’s aan bod komen zoals adoptie, verlies, nieuwe kansen en het zoeken naar je identiteit. De personages zijn geloofwaardig en herkenbaar. Ik leefde echt met hen mee.
Het verhaal voelt afgerond, maar laat tegelijkertijd ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Zo zorgt de komst van een mysterieuze nieuwe bewoner aan het einde voor een spannende wending. Dit zet de deur open voor nieuwe verhalen en maakt nieuwsgierig naar het tweede deel van de serie.
Terug naar Star's Fall is een hartverwarmend verhaal, vol emotie, hoop en nieuwe kansen met een heerlijke herfstsetting. Ideaal leesvoer voor wie houdt van feelgood met diepgang. Dit boek krijgt van mij zeker 4 sterren!