Heerlijke serie
Waar gaat het over: In de ervaren gastheer hebben Josh en Erin de hoofdrol. Josh is een flierefluiter die aan elke hand tien vriendinnetjes heeft. Hij verslijt ze bij de vleet. Erin is de dochter van de restauranthouder vlak bij de B&B Daar eten ze dus vaak en zijn ook bevriend geraakt met de restauranteigenaars. Erin is een beetje verliefd op Josh, hij ziet haar ook wel zitten, maar zijn vrienden hebben haar als no-go girl verklaart omdat ze niet willen dat Josh haar ook kwetst. Maar, langzamerhand wordt hij echt verliefd op Erin. Als hij zijn vrienden overtuigd heeft van zijn oprechte gevoelens, gaat het veto recht ervan af en mag hij voor haar gaan. Maar is hij misschien te laat?? Daarbij speelt Floris in dit deel steeds op de achtergrond mee. Al helemaal omdat Erin in het verleden ook iets met Floris heeft gehad, hoe was dat eigenlijk? Ze praat er maar weinig over.
Wat vond ik ervan? Weer een heerlijk boek. Deze keer ging ik zo mee in het verhaal en had ik absoluut geen aarzeling. Je leeft helemaal mee met Josh en Erin, vooral omdat de hoofdstukken om de beurt vanuit de hoofdpersoon en in de ik-vorm geschreven zijn. Ook nu is er een ontwikkeling in karakters en zie je beiden naar elkaar toe groeien, duurt wel even. Er zijn ook best wat hobbels te nemen. De liefdesscènes zijn weer spicy beschreven, maar ook de ruzies liegen er soms niet om. De emoties komen echt over. Annette heeft zich goed in gevoelens en omstandigheden verdiept en weet ze goed over te brengen. Het leuke is dat Olivia en Bar uit het eerste deel weer meespelen. Niet in de hoofdrol, maar hun relatie verdiept zich. Ook Floris speelt in dit boek weer mee, het wordt vreemder en raadselachtiger wat er nu met hem gebeurd is. Dit deel speelt zich meer af in Zwitserland dan in Rolde, wat ook logisch is want Erin woont daar. Aanrader dus ook weer.