Een heerlijke feelgoood om bij weg te dromen
Wat een heerlijke feelgood is dit!!! De serie is nu ook op netflix te zien maar ik lees altijd graag eerst de boeken. Als je van series zoals Virgin River houdt is dit boek zeker wat voor jou.
Het dorp Crossroads is een dorp waar je zo wil gaan wonen, vol interessante bewoners die je meteen in je hart sluit. Er zit voldoende diepgang in het verhaal wat ik zelf heel fijn vind in een feelgood en zelfs een beetje spanning. Uiteraard zit er ook voldoende liefde in dit fijne boek, een dikke aanrader! Ik verheug me al op deel 3.
"Als iemand Angela zou kunnen laten stoppen met vluchten, dan is het Wilkes. Ondanks zijn stoere uiterlijk straalt hij veiligheid uit. Of toch… gevaar?
Wilkes heeft zijn dromen opgegeven en leeft alleen nog voor de Devil’s Fork Ranch. Angela’s komst lijkt echter alles te veranderen.
Lauren verlangt naar de aandacht van Lucas, de man die haar ooit haar leven redde. Maar als ze zelf een ander te hulp schiet, kan dat haar alles kosten – zelfs haar kans op geluk.
Alle drie moeten ze beslissen: hoeveel zijn ze bereid te riskeren voor de liefde?"
Jodi Thomas schreef al meer dan 60 romance boeken en dat is te merken want ze sleept je meteen helemaal mee.
Wilkes is de knappe eigenaar van een ranch waar hij met zijn oom Vern woont die heel wat humor in het verhaal brengt, Wilkes is klaar met de liefde maar dan Komt Angela naar Ransom Canyon...zal hij zijn hart weer durven openen?
We volgen de hoofdpersonages om en om en zo leer je ze goed kennen. Uiteraard zit er genoeg romantiek in deze fijne feelgood maar ook levensechte emoties en uitdagingen waar je in het leven tegenaanloopt. Dat zorgt voor veel herkenning.
Ook spanning want iemand is Angela gevolgd...maar wat wil hij van haar? Ze kan op steun rekenen van het hele dorp en dat is wat dit soort boeken zo leuk maakt, dat cosy gevoel dat je ook krijgt van het kijken naar een romcom.
Ik heb dit boek in 2 dagen uitgelezen...dit is zo'n heerlijk boek waar je bij wegdroomt en waar je in wil blijven lezen maar niet wil dat het stopt. Door de filmische schrijfstijl zie je het boek voor je ogen tot leven komen. Het is van begin tot eind genieten!!!