Wraak ligt aan de basis

Ingrid 16 augustus 2025
Karen Rose heeft al veel thrillers geschreven waar er al enkele van bekroond werden. Dit boek is volgens mij een voltreffer.
Sue heeft een jarenlange gevangenisstraf achter de rug en is vastbesloten wraak te nemen op iedereen die hier verantwoordelijk voor was. Ze heeft een hele lijst af te werken maar deinst niet terug voor geweld. Om onder te duiken kiest ze een opvangtehuis voor mishandelde vrouwen in de hoop hier gerust gelaten te worden. Maar Dana de verantwoordelijke heeft al vlug door dat er iets mis is met haar nieuwste bewoonster. Heel toevallig ontmoet ze Ethan die op zoek is naar Sue en een romantisch intermezzo krijgt de lezer erbij maar ik heb dit niet als een spelbreker voor de spanning ondervonden.

Meer recensies van Ingrid