Vier mooie korte kerstverhalen.

issie_books issie_books
4 mrt 2024

De kerstperiode krijgt een warme gloed met de feelgood kerstbundel "Onder de Maretak" van MH Books.
Evy Fierens trakteert de lezers op "Glühwein en maretakken", waarin Leila, na een kerstdump, haar liefde voor kerst verloren lijkt te zijn. De patisserie zaak die ze met haar tweelingzus runt, biedt de perfecte afleiding, totdat een onweerstaanbare man haar pad kruist. Evy weet met haar verhaal de juiste ingrediënten van originaliteit, romantiek en kerstsfeer te combineren. Ik vond het een heerlijk verhaal waar ik onwijs om gelachen heb. Daarom geef ik het ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

"Kus onder de maretak" van Marije Gerritsen voegt een heerlijk verhaal toe aan de bundel. Julius, die altijd al een zwak had voor zijn oud-klasgenootje Hanne, krijgt de kans om haar hart te veroveren tijdens zijn rol als kerstman in de dierentuin. Marije heeft op knappe wijze een fijn verhaal geschreven. Dit verhaal geef ik ⭐️⭐️⭐️⭐️✨

Het derde verhaal "Een laatste wens" van M.H.J. Igel is een mooi verhaal. Madeleine staat voor de uitdaging om samen te werken met burgemeester Thompson, die een verkeerd beeld van haar heeft. Dit verhaal gaat dieper dan alleen romantiek en wist mij te emotioneren. Ik vond alleen het laatste stuk een beetje vreemd. Michelle slaagt erin om een mooi en inspirerend verhaal te schrijven. Dit verhaal geef ik ⭐️⭐️⭐️⭐️.

Joseph Roelands sluit de bundel af met "Langzaam uitpakken", waarin Evelien, die elk jaar de feestdagen als vrijgezel doorbrengt, een onverwacht lichtpuntje ontdekt. Joseph weet op subtiele wijze een sprankje hoop toe te voegen aan het verhaal, waardoor het een hartverwarmende afsluiting van de bundel vormt. Dit verhaal geef ik ⭐️⭐️⭐️⭐️.

Meer recensies van issie_books