Hilarisch, romantisch & sexy

Jessica Jessica
6 mrt 2021

De titel alleen al liet mij lachen. Ik hou van die dubbelzinnigheid. Na de achterflap gelezen te hebben kreeg ik echt zin om te beginnen.
Het is een dunnetje, 191 bladzijden, maar zo leuk ! Hilarische momenten, maar ook romantisch, heet op zn tijd. En een snufje drama. Al deze ingrediënten zorgen voor een heerlijk boekje die je tussendoor zo even oppakt.

Natasha, kluns eerste klas, zo herkenbaar ook  & Bruce, onze miljardair. Natasha is business journalist en krijgt de taak om alle dirt over Bruce Chamberson te vinden die er is. Echter pakt het heel anders uit. Het is de knapste man die er is. Zijn eerste indruk is nogal slecht aangezien Bruce Natasha betrapt met zijn banaan in haar mond ! Ondanks dat zijn naam er met koeienletters opstaat......

Natasha en Bruce zijn beide ontzettend leuke personages. Wat maakte dat het verhaal vanuit beide perspectieven echt zo leuk was om te lezen !

Op verschillende momenten heb ik zo hard moeten lachen. Ook omdat ik het zo voor me zie. Hilarisch ! En die banaan, die bleef maar terug komen. Hou je van romantische boeken met een vleugje humor en een tikkeltje ondeugendheid dan is dit zeker een boek voor jou ! Ik heb er on elk geval van genoten..

Meer recensies van Jessica