Schotse liefde

Jessica Jessica
13 mrt 2022

Schotse liefde, het vervolg op Schotse dromen.

Nu de zussen hun plek hebben gevonden in Carnoch Castle gaan we weer verder met hun verhaal. In tegenstelling tot deel 1 word er nu weinig ingegaan op de details van de omgeving waar ze zich bevinden, dit is dan nu ook niet meer nodig. Maakt dat er wat meer op de personages ingegaan word. Dus in dit deel zit er toch wat meer diepgang. Erg leuk !

We leren Todd en zijn dochter Mary kennen. Ook 2 leuke personages ! Vooral Mary is weer een verademing moet ik zeggen. Ik vind haar echt leuk, is ook zeker niet op haar mond gevallen.

Lord Roger blijft een behoorlijke stijfkop, en weet nu weer capriolen uit te halen die hem doen beseffen dat het toch echt wel anders moet. Lord Dougal is nog steeds herstellende, maar kan hier niet bepaald zijn tijd voor nemen. Er gebeurt genoeg om je weer bezig te houden. Er volgen een aantal mooie ontwikkelingen moet ik toegeven. Het is geen moment saai !

Ik heb wederom van dit korte verhaal genoten, en baalde behoorlijk dat ik er al doorheen was. De korte hoofdstukken maken dat je er doorheen vliegt ! Gelukkig is er nog een derde deel ! Maar daarna is het dan toch echt over.

Omdat we in de deel toch wat meer te weten komen over de personages, krijgt het van mij een halve ster meer als her vorige deel ! Van mij dus 4 sterren.

Bedankt voor dit gekregen exemplaar !

Meer recensies van Jessica