Zolang je van me houdt

Jessica Jessica
22 mrt 2021

Zolang je van me houdt, het debuut van @suzannevbilderbeek. Ik hou van die titel.. Waarom? Vaak is dat het belangrijkste. Zolang je van me houdt, wat doet de rest er dan toe? Zolang je van me houdt is alles goed. Het is de kern, in alles.

Sasha en Daniel, friends with benefits. Klinkt allemaal heel leuk. Maar wat als er toch echte gevoelens bij komen kijken ? Wat dan ? De grenzen vervagen, je hart loopt over. Wat nou als het niet wederzijds is ?

Sasha en Daniel, ik vind ze zo leuk samen ! Daniel is beschadigd door zijn verleden. Dus hij zit niet te wachten op een vaste relatie. Sasha haar hart barst uit zijn voegen wanneer Daniel bij haar is. Ze kunnen beide geen genoeg van elkaar krijgen. Echter worden ze geconfronteerd met hun verleden en Sasha haar beste vriend probeert haar te behoeden voor de pijn die haar te wachten staat. Of moet hij afstand nemen en het haar zelf uit laten zoeken ?

Je voelt de aantrekkingskracht van begin af aan. Je hoort het gewoon knetteren tussen die 2 ! Echter gaat niet alles vanzelfsprekend en moeten ze beide het een en ander verwerken.

Suzanne bezit een fijne schrijfstijl waarbij je door de pagina's heen vliegt ! Met snufjes van diverse ingrediënten zet zij een heerlijk boek neer. Met humor, liefde, een traan maar ook een boodschap. Uiteindelijk ben je toch verantwoordelijk voor je eigen geluk. En zal je soms de mensen waar je veel om geeft teleur moeten stellen, tot andere inzichten moeten brengen.

Ik heb enorm genoten van het verhaal van Sasha en Daniel. And I loved Shawn & Milan. Wat een koppel ! Ik hoop over hun ook wat meer te lezen..

Nog 1 laatste boodschap, kijk soms eens naar de bomen, zo relaxed als zij zijn.... Daar moeten wij een voorbeeld aan nemen !

Meer recensies van Jessica