De perfecte dochter.

Jet Spanjersberg 29 oktober 2025
Ik heb via Vrouwenthrillers en de Crime Compagnie het e-book ‘De Perfecte dochter’ van Hanneke Meier gelezen in ruil voor een recensie , reuze bedankt hiervoor!

Hanneke neemt je mee in het verhaal van Noa. Noa groeit op met haar oudere zus in een ogenschijnlijk perfect gezin. Naarmate je het verhaal leest brokkelt de perfectie af en komen er steeds meer vragen over het leven van Noa. Noa volgt therapie sessies om haar leven te verwerken en te begrijpen.

In het begin moest ik even wennen aan de schrijfstijl van Hanneke Meier, maar eenmaal in het boek leest het gemakkelijk weg.
Soms heb je thrillers waarbij je het boek even weg wilt leggen omdat het zo gruwelijk is......maar bij deze psychologische thriller is dat zeker niet het geval, je leest het in 1 ruk uit!

Het is een goed opgebouwd verhaal en je blijft helemaal mee leven met Noa, tuurlijk heb je tegen het einde aan wel door hoe het zit.
Op zich is dat wel jammer,het plot verraste me dan ook niet. Maar toch heb ik het boek met veel plezier gelezen!

Meer recensies van Jet Spanjersberg

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.