Advertentie

De Ierse erfenis

De Ierse erfenis is het eerste boek van Karen Swan die ik lees, de andere boeken zijn al wel in mijn bezit maar nog niet gelezen. Op de kaft staat “ Familiegeheimen en intriges aan de ruige Ierse kust” en dat trok mij enorm aan, Ierland is toch 1 van mijn favoriete landen om over te lezen en ik hoop ooit te bezoeken.

Ottie, Pip en Willow zijn 3 zussen en nadat hun vader is overleden wordt de erfenis verdeeld. Tot ieders verbazing erft Willow, de jongste van de 3 zussen het kasteel. Ze is jaren geleden gevlucht en nooit meer terug geweest maar waarom erft juist zij dan het kasteel. Echter is het kasteel niet in goede staat en zal er heel veel geld bijeengesprokkeld worden om het enigszins leefbaar te maken en dat is niet eenvoudig.

De tekst op de kaft doet je vermoeden dat er veel drama aan te pas komt, echter vond ik het nogal timide. Ik had meer vuurwerk verwacht tussen de zussen, dat is ook eigenlijk wat de tekst op de kaft je doet vermoeden. Het was niet verkeerd om te lezen, heb ook niet gedacht om te stoppen maar het was meer feelgood dan drama. (Wat ik verwacht had)

Reacties op: Geheimen aan de Ierse kust

61
De Ierse erfenis - Karen Swan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners