Grappig boek vol humor
Dank aan Uitgeverij Fontein voor dit toffe recensie exemplaar! Wat een grappig boek is, fijn leesvoer voor in de vakantie!
Flaptekst: Met je familie op vakantie gaan is het slechtste idee ooit! Jakob denkt dat met zijn familie op vakantie gaan de beste oplossing is om een gênante situatie op school te ontvluchten. Maar hij was even vergeten dat zijn gierige vader en zijn veel te luide moeder altijd voor nog meer beschamende situaties zorgen. En dan gaat Jodie, het raarste meisje van de klas, opeens ook mee! Slechter kan het niet worden, denkt Jakob, maar hij weet nog niet wat hem te wachten staat op deze rampzalige vakantie!
Nathan Ruff maakt zijn debuut met dit boek. Van boekenliefhebber naar boekenschrijver, ik kan me bijna niks leukers bedenken! Het boek is zeer geschikt voor lezers die nog niet veel kilometers hebben gemaakt, voor lezers die van dezelfde soort boeken houden als die van Leven van een Loser, maar ik denk ook dat dit een boek is voor de jongens die niet zo van lezen houden. De zinnen zijn kort, er is veel afwisseling tussen tekst en plaatjes en het boek zit vol met humor.
Ik vind het boek leuk vanwege de humor. De grappen zijn écht grappig en dat maakt dat het boek snel wegleest. Het is niet een boek wat ik zelf snel zou pakken, maar ik snap de aantrekkingskracht. Juist deze manier van schrijven zorgt er voor dat ook degenen die minder van lezen houden, lezen leuker gaan vinden. Alleen daarom al ben ik fan!
Kortom, Nathan Ruff maakt een mooi debuut met dit boek. Ik ben dan ook zeker nieuwsgierig naar de delen die zullen komen!
⭐️⭐️⭐️,5 – dit boek wordt een succes onder de niet lezende jongens
⭐️⭐️⭐️,5 – dit boek wordt een succes onder de niet lezende jongens