Beetje een teleurstelling

Kelly 10 augustus 2025
Toen hoofdstuk 1 na de proloog begon als een soort infodump die zo uit een encyclopedie kon komen wist ik dat ik het verkeerde boek van het schap in de boekenwinkel had gepakt. :(

Een paar dingen waar ik tegenaan liep:
- Alexis wil de hele tijd dood
- Het plot is erg voorspelbaar en dat Alexis zelf niet snapt wat ze is laat haar dom overkomen (terwijl ze blijkbaar veel slimmer is dan anderen)
- Alle mannelijke hoofdpersonages lijken op elkaar (dark, broody, gevaarlijk). Het enige onderscheidende is een wasbeer.
- De schrijfstijl is niet mijn ding en de schrijver tijdjumpt uit iedere scène, waardoor ik een tijdje gedacht heb dat Alexis kon tijdreizen.

Ondanks mijn irritaties heb ik het boek toch uitgelezen en het was met vlagen best vermakelijk en spannend. Als je echter op zoek bent naar een spannend fantasyboek met een sterk plot zou ik deze overslaan.

Meer recensies van Kelly