Advertentie
    Kitty Bruggeman Hebban Team

De Spaanse belofte is een heerlijke en zomerse feelgoodroman.

Vlak voordat de Charlotte Fairfax, een succesvolle vermogensadviseur, gaat trouwen krijgt zij een opdracht in Madrid toegewezen. Dit tot grote ergenis van haar aanstaande man en haar familie. Een van de erfgenamen van de bekende Spaanse Mendozafamilie heeft haar hulp nodig omdat zijn vader onverwachts zijn testament wil wijzigen. Eenmaal in Madrid blijkt dat ze moet gaan samenwerken met haar jeugdliefde Nathan. Het belooft een warme en spannende zomer te worden voor Charlotte!

Het verhaal speelt zich af in het heden en in de jaren dertig tijdens de Spaanse burgeroorlog. Lange tijd blijf je als lezer in het ongewisse hoe deze twee verhaallijnen met elkaar te maken hebben. Hierdoor blijf je doorlezen en langzaamaan wordt het verhaal steeds duidelijker. Met recht een feelgoodroman met een spannend randje en onverwachte plotwendingen.

De schrijfstijl van Karen is heel toegankelijk en fijn om te lezen. Zonder poespas en overbodige informatie neemt ze je mee in het verhaal dat tot het einde aan toe boeiend om te lezen is.

De Spaanse belofte is een verhaal over de gevolgen van keuzes en beloften die je maakt, de kansen die je krijgt om het verleden recht te zetten en te blijven geloven in de liefde en het leven.

Reacties op: De Spaanse belofte maakt beloftes waar

51
De Spaanse belofte - Karen Swan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners