Met plezier gelezen

Laura19907 Laura19907
28 mrt 2020

Marjorie, Esther en Ada vertrekken allemaal om hun eigen reden naar Nieuw Zeeland. Ze stappen op een van de eerste passagiersvliegtuig die die kant op gaat. En daar ontmoeten ze Frank een charmante knappe man die hun levens veranderen.
En lukt het de vrouwen om een nieuw leven op te bouwen daar in dat verre en o zo andere land dan Nederland?

De film heb ik gezien van dit boek en heb er erg van genoten en aangezien dat een boek vaak beter is dan de film het boek ook aangeschaft.
En het klopt inderdaad dat het boek beter is in de details en het laten zien hoe de dames zijn opgegroeid. Vooral het laatste vind ik erg mooi om te lezen en had vooral van het verleden van Esther nog wel meer willen lezen.
Ook sommige stukken in Nieuw Zeeland vond ik erg boeiend, het opbouwen van het leven daar en het stichten van een gezins- of werkleven.

Wel had ik moeite om in het boek te komen en kwam er een beetje verhaal in het verhaal in het verhaal na Rome.
Bij vlagen vond ik het ook wat truttig en degelijk, maar dat komt misschien door de tijd waarin het zich afspeelt.
Wel vind ik het heerlijk boek voor een keer wat anders en heb er veel plezier aan gehad om te lezen. Dit boek verdient 3 sterren

Meer recensies van Laura19907