Teveel poespas
Kim en Mia zitten in een inrichting. Dit omdat ze jaren eerder een muzikant op gruwelijke wijze hebben vermoord. Vlak nadat hun ouders en drieling zusje Jo is omgekomen bij een brand.
Als ze toch vrijkomen, ze zijn nu inmiddels volwassenen, verdwijnen ze al gauw onder de radar. Als dan ook nog iemand van de inrichting wordt vermoord en er sms'jes opduiken van Jo is er misschien wel meer aan de hand.
Het boek klinkt erg spannend en als de thriller die je echt moet lezen.
Het begin is ook best goed en daagt je uit om door te lezen, maar al gauw komt er een slop in het verhaal.
Te gedetailleerd, te veel personages, omschrijvingen die niks aan het verhaal toevoegen.
Ik heb het opgegeven bij bladzijde 151 om vervolgens door te bladeren naar de laatste bladzijden.
Ik weet nu hoe het verhaal in elkaar steekt en denk o ja geen verrassing en ook niks gemist
Helaas niet mijn schrijver, niet mijn verhaal
Maar toch 2 sterren voor het begin en het idee van een goede thriller, maar net dus niet
Het boek klinkt erg spannend en als de thriller die je echt moet lezen.
Helaas niet mijn schrijver, niet mijn verhaal