Het jaar na jou
Toms zijn leven ligt overhoop. Zijn vrouw Laura is plotseling gestorven en daar heeft hij het moeilijk mee. Hij stort zich volledig op het werk, maar krijgt daardoor steeds minder tijd voor zijn 2 dochters.
Maar Linda zijn schoonmoeder zorgt toch voor ze?
Maar dan is Linds het verschuilen van Tom zat en vertrekt ze naar haar vriendin in Australië.
Geconfronteerd met de realiteit moet Tom alles weer op de rit krijgen. Zal dit lukken door de streek van Linda?
Het boek heeft een pakkende samenvatting en een mooie cover. Het lijkt alle ingrediënten te hebben voor een goed verhaal, maar in mijn ogen: helaas.
In dit verhaal had echt zoveel meer kunnen zitten. Ik mis totaal de diepgang in het boek en ook de emoties die passen bij een rouwverwerking en je leven weer op de rit te krijgen.
Het is voor mij een beetje te veel feelgood voor het onderwerp waar het om gaat en wat ik dus totaal niet verwacht had.
Het einde heb ik nog wel gelezen om te kijken hoe het verhaal af liep, maar ook dit was wat ik verwacht had.
Geen boek voor mij, maar denk wel voor liefhebbers van feelgood en niet al te diepzinnige boeken.
Toch kom ik niet verder dan 1 ster en moet zeggen dat het echt een gemiste kans is voor bij die onderwerp