Miskleun voor mij
Kristen komt om bij een ongeluk en daarmee stort ook de wereld in van zusje Annie en moeder Erika.
Anne probeert steun te zoeken bij Erika, maar Erika stort zich nog verder in haar werk en Annie begrijpt niet waar haar lieve en wijze moeder van vroeger is gebleven.
Als Annie er voor kiest om een poos weg te gaan en het contact met haar moeder verbreekt, moet Erika er alles aan doen om niet ook haar tweede dochter te verliezen.
Dit veelbelovende klinkende verhaal is verstopt in een mooie hardcover versie. Voor mij al een pluspunt om dit dit boek te kopen. En het boek begint ook nog goed. Grappig, vol levenslust en vol verwachting en dan komt het verschrikkelijk ongeluk...
Emotioneel beschreven, maar wat er is dat het zo kort is , want dit is toch ook waar het boek om draait? Ik had graag meer over deze rouwverwerking willen lezen en hoe ze toch hier mee om gaan. Had ik eigenlijk ook verwacht...
En dan zakt het boek razendsnel af. Het wordt voorspelbaar en een boek zoals vele in deze genre. Zo jammer want we had echt veel en veel meer in dit verhaal kunnen zitten.
Grotendeels heb ik het verhaal overgeslagen vervolgens omdat ik toch wilde weten hoe het plot was en zelfs na dik 150 bladzijden overslaan heb je dan niks gemist. Want ja... dit zie je aankomen zodra Annie in Parijs is.
Dit boek is niet voor mij het beloofde wat uitkomt en verder dan 2 sterren voor de mooie uitgave en goede eerste 60 bladzijden komt het voor mij niet. Dus helaas geen andere Spielman boek voor mij