Aanrader
In India raken 3 levens verweven. Ajay, geboren in armoede, maar nu bediende bij de schatrijke familie Wadai. Sunny, de erfgename van deze schatrijke familie en Neda, journaliste, die tot de culturele elite behoort, maar bekneld raakt tussen moraal en verlangen.
Is hun band de kans om aan de ondergang te ontsnappen of juist de aanzet tot hun verval.
Dit boek heb ik gewonnen via Hebban en hiervoor bedankt! Het boek stond op mijn wishlist, want het boek kwam je overal tegen, met goede waarderingen.
En het boek is ook best goed. Vooral het verhaal van Ajay was voor mij erg goed. Je leert hem ontzettend goed kennen en neemt deel aan en in zijn leven. Mijn favoriete delen van het boek. De delen in de gevangenis waren zeer zeker ook interessant te noemen.
Het boek bestaat uit meerdere delen. Iedereen heeft een deel, en zoals al gezegd was Ajay mijn favoriet.
Dan Neda haar deel. Deze was wat saai en een beetje van hetzelfde, wat je al door Ajay zijn oog had gezien. Niet echt mijn ding.
Dan een volgend deel. Zonder veel te verklappen was deze ook spannend en ook best schokkend.
En dan het laatste deel, het deel wat opbouwt naar het plot.
Prima, maar hier een daar verwarrend door het heen en weer springen van de ene naar de andere personage.
Een boek wat veel bevat, maar ook duidelijk maakt hoe het leven kan zijn in India. Schokkend, bruut en gemeen. Het boek leest desondanks snel en heeft een aangename schrijfstijl. Ik vind het boek een aanrader en geeft het ⭐️⭐️⭐️⭐️