De beller

lauraleest_be 04 augustus 2025
De Beller van Chris Carter, wat een rit! Deze serie is sowieso een van mijn favorieten en ik kijk telkens weer uit naar het volgende deel. Carter levert keer op keer popcornwaardige thrillers af en ook deze heb ik in één ruk uitgelezen. Het verhaal is opnieuw intrigerend, met zijn typische duistere sfeer en sterke twists.

Wat ik fijn vind aan deze reeks: je hoeft niet per se alle boeken gelezen te hebben, elk deel werkt perfect op zichzelf. De korte hoofdstukken zijn altijd een pluspunt en houden het tempo lekker hoog. In De Beller volg je twee verhaallijnen die slim met elkaar verweven zijn.

Ik dacht oprecht dat ik het einde uitgevogeld had maar zat er toch, zoals zo vaak bij Carter, weer volledig naast. Deze keer miste ik wel net dat tikkeltje razende adrenaline, het was spannend maar eerder onderhuids dan echt zenuwslopend.

Leuk detail, er zit deze keer ook wat ruimte voor romantiek en geflirt in. Zou Robert Hunter eindelijk een vrouw aan zijn zijde krijgen? Dat stukje van hem zou ik heel graag verder leren kennen. Benieuwd hoe dat zich ontwikkelt in het volgende boek!

Meer recensies van lauraleest_be