🎇 Je licht me vanbinnen op als vuurwerk 🎇

Lau's Little Library Lau's Little Library
17 mrt 2026

Review ⭐️⭐️⭐️,75
Spice 🌶️🌶️🌶️

Bedankt Zomer en Keuning dat ik dit boek mocht lezen! Ik vond het heerlijk om Midnight en haar inwoners te leren kennen. Hoe heerlijk moet het zijn om een plek te vinden waar je volledig jezelf kunt zijn en niemand er anders om doet.

Het was mooi om te lezen hoe Star zichzelf en haar magie ontdekte en hoe de inwoners van Midnight haar hier (bijna allemaal) in steunden. Ook vond ik Wolf een mooi karakter, ruwe bolster blanke pit. En de romance was mooi om te lezen. Oh en had ik al gezegd dat er een pratende kat en van gedaante veranderend uiltje in zitten? 🤩

Ik had alleen wat moeite met hoe snel sommige dingen besloten werden, de instant love en hoe naïef Star soms was. Maar dat nam niet weg dat het een heerlijk verhaal is om te lezen!

Nog wat van mijn favoriete quotes:
🌟 Claudia stond daar middenin en het kostte Star maar een paar tellen om zich te realiseren dat er iets vreselijk mis was met de aanblik van deze knusse cottage. Er was een mes dat uit zichzelf brood zat te snijden op de snijplank, een lepel roerde in een kop koffie, ook al raakte niemand die aan en toen een koekenpan uit zichzelf uit een van de kastjes vloog en op het fornuis belandde merkte Star dat ze verschrikt naar achteren tegen de muur was gedeinsd.
🐈‍⬛ Ja, ik kan praten. De heks die hier woonde voor de voormalige bewoners heeft me betoverd zodat ik dat kan doen, waar ik haar erg dankbaar voor was. Het betekende dat ik haar eindelijk kon vertellen hoe ik mijn thee graag drink.
🐺 Je kunt niet treuren om het verlies van iets wat je nooit hebt gehad
🐺 je licht me vanbinnen op als vuurwerk

Meer recensies van Lau's Little Library