Een hartverwarmend verhaal

lezenmetBec 26 november 2025
Wat heb ik genoten van dit boek! Deze novelle is een hartverwarmend en ontroerend familie- en liefdesverhaal dat zich afspeelt in de kerstperiode, ideaal om nu te lezen en helemaal in de sfeer te komen!
Het verhaal wordt afwisselend verteld vanuit het perspectief van Laura en Jeroen. Arianna heeft een heel aangename en beeldende schrijfstijl, waardoor het boek heerlijk vlot leest. Af en toe is het zelfs verrassend grappig!

Eenmaal je kennis hebt gemaakt met alle personages zit je helemaal in het verhaal. Je wil het allerbeste voor iedereen. De personages worden op een sympathieke manier neergezet. Het is fijn om te zien hoe Laura en Jeroen naar elkaar toegroeien op een respectvolle manier.

Het verhaal is mooi opgebouwd, met ook de worstelingen van Jeroens kinderen die heel puur en eerlijk aan bod komen. Het is bewonderenswaardig hoeveel thema’s in deze novelle aangeraakt worden zonder dat het verhaal te zwaar aanvoelt. Meer dan eens zat ik met tranen in de ogen te lezen, iets wat bij mij misschien snel gebeurt, maar dit verhaal raakte mij echt!

Dankuwel @ariannaschrijft voor het recensie-exemplaar. Heel blij dat ik op deze manier jouw werk heb mogen ontdekken!

Meer recensies van lezenmetBec