Waanzinnig goed!!

Lezenmetlevy 12 december 2025
De 25-jarige Hannah leidt een rustig en beschermd bestaan. Haar leven wordt totaal op z’n kop gezet wanneer ze op klaar lichte dag, midden op straat, wordt ontvoerd. Eenmaal weer bij kennis merkt ze dat ze gevangen wordt gehouden in een donkere ruimte. En haar ontvoerder… dat is in haar ogen een duivel met rode ogen. Hij wil informatie, maar Hannah heeft geen idee waar hij het over heeft.
De duivel met de rode ogen is Riv, een lid van een elite-team. Hij heeft maar één taak meegekregen; zoveel mogelijk informatie loskrijgen uit Hannah. Geen genade en geen gevoel. Dat laatste blijkt alleen nog behoorlijk lastig te worden…

Lieve mensen, dit boek, deze military dark romance … om je vingers bij op te eten! Echt! Ik wil eigenlijk niet teveel op de inhoud zelf ingaan, want dit is typisch zo’n verhaal dat je zelf moet lezen en zelf moet ervaren. Ik kan wel vertellen dat mijn emoties alle kanten op gingen. Een ware rollercoaster! Ik zie jou is rauw emotioneel en erg dark. En niet te vergeten de spice, die was chef’s kiss!

Het verhaal is geschreven vanuit een wisselend perspectief en dat vind ik sowieso altijd een enorme plus. We leren Hannah en Riv op deze manier beide goed kennen. De karakterontwikkeling is heel sterk beschreven en je ziet ze gedurende het verhaal groeien als persoon en merkt dat ze zich steeds meer voor elkaar gaan openstellen. Alsof de muren die ze zo zorgvuldig hebben opgebouwd langzaam afbrokkelen. Hun liefde mag en kan eigenlijk niet bestaan, maar liefde laat zich niet leiden.

Met dit boek bewijst Nicole opnieuw dat ze de onbetwiste queen van dark romance is! Een echte must read als je houdt van dark romance!

Meer recensies van Lezenmetlevy