Een nieuw, grappig boek in de Tijgerlezen serie
In dit grappige boek ontmoet je alle vrienden van Huishoofd en Boomhoofd, zoals: Zwembadhoofd, Lantaarnhoofd, Stenenmuurhoofd en Vulkaanhoofd (maar daar kun je misschien beter bij uit de buurt blijven). Een wereld zonder mensen, met alleen maar allerlei soorten hoofden. Dat vraagt om de meest gekke situaties en avonturen! Want wat gebeurt er als ze verstoppertje spelen? Een schilderijtje willen ophangen? Of Vulkaanhoofd tegen het lijf lopen?
Huishoofd en Boomhoofd is onderdeel van de Tijgerlezen serie. Een serie waar wij enorm fan van zijn.
Uit onderzoek blijkt namelijk dat kinderen het meest plezier beleven aan leren lezen wanneer ze zelf een boek uitkiezen. De Tijgerlezenboeken leggen daarom de nadruk op humor en spanning. Ze variëren in moeilijkheid en zijn geschikt om zowel zelf te lezen als om voor te lezen.
De boeken in deze serie sluiten aan bij wat kinderen belangrijk vinden: ze zijn grappig of spannend en bevatten vaak veel (kleurrijke) illustraties. In plaats van een indeling op technisch leesniveau mogen kinderen zelf bepalen welk boek bij hen past en waar ze aan toe zijn. Boeken die echt onmisbaar zijn in de groepen 3, 4 en 5.
Huishoofd en Boomhoofd is een strip en past perfect in de serie thuis. Leesplezier gegarandeerd!