'Als je leest over wat je echt interessant vindt, kun je lezen voordat je het weet'
‘BAM! Ik lees’ zijn informatieve boekjes voor kinderen die leren lezen. Een hele fijne aanwinst voor de beginnende lezer. De boekjes houden zich niet echt vast aan een leesniveau. De teksten zijn uitdagend en bevatten rijke taal. De opmaak is speels, vrolijk, kleurrijk en grappig. Zijn de teksten nog iets te moeilijk? Duik dan samen met de kinderen in de boeken. Lees delen voor en laat de kinderen zelf ook stukjes lezen. Ze zullen versteld staan van wat ze al kunnen!
Onlangs zijn er vier nieuwe ‘BAM! Ik lees’ boekjes verschenen:
Op zoek naar dino's - Marc ter Horst en Liset Celie
Vroeger wist niemand wat een dino was, totdat er botten werden gevonden. In dit informatieve boek vind je alles wat je wil weten over dino’s. Lees en leer meer over de T.Rex, Triceratops (spreek je uit als trie-su-raa-tops) en nog veel meer dino’s.
In totaal zijn er inmiddels al 20 BAM! Ik lees-boeken over allerlei onderwerpen, zoals: cavia’s, jutten, muziek, het heelal, racen, voetbal, paarden, honden en nog veel meer!
En wij hopen dat er nog veel meer volgen!
Onlangs zijn er vier nieuwe ‘BAM! Ik lees’ boekjes verschenen:
Op zoek naar dino's - Marc ter Horst en Liset Celie
En wij hopen dat er nog veel meer volgen!