Heerlijke Ghost Story
Wauwie! Ik heb echt ontzettend genoten van de Lakeside Special; Verdwenen geschreven door Sabina
Stepanovic . Een heerlijke ghost story met goed uitgediepte personages en verhaallijn. Ik moest blijven lezen omdat ik mee leefde met de hoofdpersonen en ik heb zelfs een traan gelaten en een zucht geslaakt. Een verhaal die je mee neemt en echt in je gedachten blijft en in je gevoel blijft zitten. Kijk dus uit! 1 Lakeside gelezen, betekent vaak dat er meer zal volgen omdat het smaakt naar meer. Verslavings Gevaar!!
Ik heb intens genoten van dit verhaal, en ben onder de indruk van Sabina haar vertel kunst. Alles klopt gewoon.
Ghost whisperer, R.L.Stine sfeer. Geweldig dat er ook in dit Genre Nieuwe boeken verschijnen.
Ik geef het boek, Verdwenen. De Lakeside Special vijf sterren. Dus een dikke 10!
Geschikt voor lezers vanaf 12 jaar. Maar ook voor ouder. Ik ben zelf 34 en ben echt zoooooo blij dat ik deze special heb gelezen.
ik verwacht nog veel Lakeside in de toekomst tegen te komen in de boekenwinkels en bibliotheken.
er is los van de special ook nog een deel 1 en deel 2 van de Lakeside Serie. De special is wel prima als los verhaal te lezen. (binnenkort is er ook deel 3!)