Mooie Begeleide Meditatie met fijne stem
Ik heb de Meditatie Natuurkrachten geluisterd van Janine Keijser . Ik ben al bekend met drie super mooie Eco Thrillers van haar hand, die erg veel indruk op mij hebben gemaakt.
Toen ik ontdekte dat Janine ook Meditaties heeft, was ik meteen nieuwsgierig.
De Meditatie duurt 30 minuten;
De stem is erg prettig, helder en duidelijk. een fijne begeleide stem die je mee neemt op avontuur door de natuur en langs verschillende plekken en dieren. binnen de meditatie is er ruimte voor persoonlijke invulling wat erg fijn is. zo kun je de meditatie persoonlijk en per keer anders ervaren.
Ik heb de meditatie als zeer prettig ervaren en door de ruimte voor persoonlijke ervaringen binnen de meditatie is het ook fijn om deze meditatie vaker te doen om te ervaren wat er dan naar boven komt. ik voel mij goed begeleid tijdens de meditatie en heb het gevoel dichter tot de kern van mezelf, de dieren, de natuur en het leven te zijn gekomen.
Ik heb de meditatie beluisterd op storytel maar hij is ook beschikbaar op Spotify, de online bibliotheek en Bol.
ik kijk ernaar uit deze en de andere Meditaties van Janine Keijser nog vaker te gaan beluisteren.