Spannende dark romance
Ik had genoten van het eerste deel in de serie. Inmiddels is deel 2 ‘Kus me’ uit, deze moest ik natuurlijk lezen want ik was heel enthousiast over het eerste deel.
Net als deel 1 gaat deel 2 over Una en Nero. Omdat Una, Nero heeft geholpen staat er een prijs van 5 miljoen euro op haar hoofd en moet ze vluchten. Ze is extra gemotiveerd om haar vijanden te verslaan want ze moet het leven beschermen van een onschuldige baby. Nero laat het er niet bij zitten en gaat achter Una aan want zij is zijn koningin hij zal iedereen doden die tussen hen in staat. Maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan.
Wat een spannend boek heeft Lp Lovell weer geschreven je zit er gelijk van pagina 1 in. Door de korte hoofdstukken vlieg je door het boek heen. Ook de spanning spat van elke pagina, je hebt geen tijd om even op adem te komen. Natuurlijk ontbreken de steamy scenes niet.
Una en Nero zijn beide sterke personages die vechten voor wat ze willen. De dynamiek tussen Una en Nero is geweldig, ze weet niet altijd goed wat ze met elkaar aan moeten. Dit zorgt ervoor dat je blijft doorlezen want je denkt steeds ‘wat gaan ze nu weer doen’.
Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik sommige stukjes in het boek best heftig vond. Ik zal niet zeggen welke in verband met spoilers. Ik wist niet zo goed hoe ik ermee moest omgaan maar heb het boek toch uitgelezen en ik ben blij dat ik het heb gedaan. Het boek heeft een mooi einde gekregen en is ook de perfecte afsluiting voor de serie. Je blijft niet met vragen achter, de serie is nu echt afgesloten.
Als je van darkromance houdt is dit een absolute aanrader.
Het boek krijgt van mij ****.
Ik kijk uit naar de volgende boeken van Lp Lovell, laat ze maar komen!