Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Een korte feelgood om lekker bij weg te dromen en te genieten van zon en liefde!

k zou het wel weten, lekker naar de zon, het lekkere eten en mooie straten vol cultuur en gezelligheid. In bestemming Barcelona neemt Lianne ons mee op reis naar het zonnige Barcelona. Al meteen zet ze een lekker sfeertje neer en toont ze ons de mooie bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia en casa Milà. We lopen over La Rabmla, langs gezellige eettentjes en terrasjes waar je de beste tapas kunt eten. Ik ben om hoor, ik ga mee!

‘Het is de geur van zon, zee en genieten van het leven.’

Nadat haar relatie beëindigd is, besluit Melissa op het vliegtuig te stappen en een tijd in Barcelona te verblijven. Na een verschrikkelijke reis komt ze in haar appartementje aan wat ze een maand kan huren omdat de bewoner op reis is. Het komt dan ook als een verrassing voor beide als deze bewoner een maand eerder terug lijkt te zijn. Het is alsof alles tegenzit voor Melissa. Beslist ze het vliegtuig terug te pakken, of vindt ze een oplossing en ontdekt ze het heerlijke leven in Barcelona? En zal ze ooit weer vertrouwen hebben in de liefde?

Melissa is een uitgesproken personage en bij de start van het verhaal lijkt het haar niet mee te zitten. Na wat gemopper leren we haar beter kennen en maken we snel kennis met de andere personages. Er zit een lekker vaartje in het verhaal en al snel voelen we ons aardig thuis in Barcelona. Lianne Reijntjes weet een fijne sfeer te creëren waardoor je als lezer het gevoel hebt de Spaanse zon te voelen en zin krijgt in een strandfeestje.

Met humor en een vlotte schrijfstijl is Bestemming Barcelona een lekkere feelgood die je even doet vergeten dat het weer hier in Nederland helemaal niet zo zonnig is. Een verhaal waardoor je zin krijgt in vakantie! Dat er iets speelt tussen Melissa en Rafael dat is voor de lezer al snel voelbaar, maar als ze dan even een uitstapje maakt ga je daaraan wel twijfelen.

Bestemming Barcelona is echt even het vakantiegevoel vanaf je eigen bank. Een korte feelgood om lekker bij weg te dromen en te genieten van zon en liefde!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Love_books_like_manon_neke

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?