Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Weer een leuk deel!!

De boeken van Ninja Kid zijn hier ook enorm populair en deze serie is dan ook zeer gewild. Ninja Kid 8 Een hondenleven, is het achtste deel in deze toffe serie, waarvan de boeken ook allemaal los te lezen zijn.

Ninja Kid staat bekend om het heerlijke verhaal vol fantasie en humor, het prettige en makkelijk leesbare lettertype en vlotte teksten die begeleid worden door toffe illustraties. Deze illustraties maken het verhaal zo vermakelijk dat er op elke bladzijde wel iets te lachen valt.

Deze keer heeft oma weer een superuitvinding gedaan die ontzettend van pas komt. Ze heeft een hondenarmband gemaakt waarmee je in een hond kunt veranderen. Nelson en Kenny mogen hem echt alleen maar gebruiken in geval van nood. Als er in Putdam steeds meer huisdieren verdwijnen, is er wel nood aan de man toch? Kenny en Nelson worden echte speurneuzen, en zoals de achterflap al zegt is het maar te hopen dat ze snel op het goede spoor zitten!

Dit deel is alweer net zo geweldig als de andere delen, het verhaal vol avontuur en ook wat spanning, leest weer erg vlot en het is weer heerlijk om te mogen genieten van alle belevenissen van Nelson en Kenny. Deze twee personages zijn zo gevat en op elkaar ingespeeld, alsof ze elkaar al eeuwen kennen. Nelson heeft zijn Ninja krachten van zijn vader, die helaas vermist is. Als Putdam in gevaar is, verandert Nelson in Ninja Kid en heeft hij krachten die je als lezer ook wel zou willen hebben.

De auteur, die ook acteur en komiek is, begint ook in dit deel weer met het kort voorstellen van deze leuke personages. Dat maakt dat je alle delen van Ninja Kid ook gemakkelijk los van elkaar kunt lezen. Ondanks dat Ninja Kid geschreven is als kinderboek, kunnen ook volwassen genieten van deze verhalen.

De illustraties vullen het verhaal zo goed aan, en maken het boek extra aantrekkelijk. De jonge lezer zal weer smullen van dit avontuur, en na het dichtslaan van het boek zullen ze weer uitkijken naar het nieuwe deel!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Love_books_like_manon_neke