Advertentie

In de nacht dat Brian Bishop zijn vrouw vermoordde, was hij zo'n honderd kilometer van huis en lag hij te slapen. Tenminste, zo lijkt het voor inspecteur Roy Grace, die het onderzoek leidt naar de perverse moord op de jonge Katie Bishop, een bekend en mooi gezicht in het chique uitgaansleven van Brighton. Heeft Brian het onmogelijke gepresteerd door op twee plaatsen tegelijk aanwezig te zijn geweest? Of is er sprake van een gestolen identiteit of is hij misschien toch een ingenieuze leugenaar?
Grace graaft dieper in het leven van het gerespecteerde echtpaar en komt tot de conclusie dat alles geheel anders is dan het op het eerste gezicht leek. En dan graaft hij iets te diep en plotseling staat het wankele evenwicht in zijn persoonlijke leven op instorten...

Leuk en onderhoudend boek. Tikkeltje voorspelbaar, maar daardoor niet minder leuk om te lezen. Verhaal is spannend genoeg om je vast te blijven houden, want er gebeurt best een heleboel. Is het niet de moorden die opgelost moeten worden, dan is het wel de (eindeloze) zoektocht naar de verdwenen vrouw van hoofdpersoon Roy Grace, of de relatieproblemen van vriend en collega Branson. Kortom; Roy hoeft zich wederom niet te vervelen in dit boek, dus de lezer ook niet!

Reacties op: Op dood spoor

184
Op dood spoor - Peter James
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker