Advertentie

Gwen Proctor heeft haar kinderen gered van haar ex, seriemoordenaar Melvin Royal, en zijn verbond van psychopathische handlangers. Maar de strijd is nog niet voorbij. Niet nu Melvin uit de gevangenis is ontsnapt. Niet nu ze een beangstigend sms’je heeft ontvangen... Je bent nu nergens veilig.
Haar schuilplaats aan Stillhouse Lake voldoet niet meer. Gwen laat haar kinderen veilig achter bij een goed bewapende buurman. Zelf gaat Gwen op jacht, met de hulp van Sam Cade, de broer van een van Melvins slachtoffers. Ze weet wat ze moet doen, ze heeft de kunst kunnen afkijken van een van de meest gestoorde moordenaars. Maar waar ze tegen strijdt, is erger dan alles wat ze gevreesd had – een uitgekiend psychologisch spel met als doel haar te vernietigen. Gwen vertrouwt alleen nog op woede en wraak als ze haar prooi nadert. Eén ding is zeker: een van hen zal sterven.

Over Stillhouse Lake was ik enthousiast. Over deel twee over Gwen Proctor ben ik nóg enthousiaster. Waar het eerste boek af en toe een tikje langdradig kon zijn (op volgorde lezen is een absolute must bij deze serie!), gaat deel twee vanaf de eerste pagina met volle kracht vooruit. Het verhaal gaat eigenlijk meteen verder en wordt nu vanuit meerdere personages beschreven. Op deze manier vlieg je door het boek heen en kom je meer te weten over Sam, Lanny en Connor.
Het boek blijft verrassen en ook al zijn bepaalde gebeurtenissen onvermijdelijk en zie je deze van verre aankomen, het is en blijft allemaal retespannend. Op het puntje van je stoel. Niet aan de kant te leggen. Luguber. Gruwelijk. Wat een lekker boek!

Reacties op: Killman Creek

355
Killman Creek - Rachel Caine
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners