Advertentie

Na de vondst van het mobieltje en de bebloede jas van de vermiste 17-jarige Mallory, is de politie in de hoogste staat van paraatheid. Mallory voldoet aan het profiel van de slachtoffers van de seriemoordenaar die zich in tweets aan de FBI ‘Handyman’ noemt. Als Mallory twee dagen later verward en bebloed wordt aangetroffen en zegt ontsnapt te zijn aan de Handyman is er geen reden om aan haar verhaal te twijfelen. Of toch wel? Heeft zij nu juist zijn aandacht op haar gevestigd en is zijn jacht nu echt begonnen?

Dit was er weer zo eentje voor mij. Een boek dat onder je huid kruipt. Dat je wakker houdt omdat het niet aan de kant te leggen is. Spannend van de eerste tot de laatste bladzijde. Heerlijk, wat een lekker boek! Ik was al fan van Hoffman en met dit boek is dit absoluut weer waargemaakt. Vier sterren is dan ook eigenlijk te weinig, viereneenhalf is meer op z'n plaats
Bobbie Dees is de sympathieke rechercheur die we kennen uit het eerste deel. In zowel z'n persoonlijk als professioneel leven meer dan genoeg meegemaakt, trekt z'n eigen plan, een vaderfiguur. Precies de persoon die Mallory Knight nodig heeft op meerdere momenten in haar leven. Hoffman weet de karakters goed neer te zetten. Mooi uitgewerkt, maar mysterieus genoeg dat je af en toe aan hen gaat twijfelen. Wie spreekt de waarheid? Wie is te vertrouwen? Deze vragen staan het hele boek centraal en pas op het allerlaatste moment worden deze beantwoord. Regelmatig word je als lezer op het verkeerde spoor gezet, ik houd ervan! Het boek is opgedeeld in drie delen, bestaande uit korte hoofdstukken, en leest als een trein. En absolute aanrader!

Reacties op: Insomnia

480
Insomnia - Jilliane Hoffman
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners