Geniale grappen voor de fans van Bunnie vs Monkie!
Dit boek is echt een musthave voor Bunnie vs Monkie fans. Je vindt in het boek niet alleen moppen en raadsels, maar ook korte grappige stripverhaaltjes en de leukste illustraties. Net zoals anders knallen die van de pagina’s en maken ze de moppen nog leuker!
Een moppenboek valt vaak al snel in de smaak, maar nu het een Bunnie vs Monkie moppenboek is, waren de kinderen uit mijn klas nog meer enthousiast. Ze wilden het boek allemaal wel lezen.
De raadsels en moppen zijn helemaal in Bunnie vs Monkie stijl, de personages uit de boeken zoals bv. Metalen Arie en Metalen E.V.I.E. komen voor in de moppen en ook de meest bizarre uitspraken komen erin terug.
‘Nee, metalen Arie! MOPPEN! Dankzij onze superieure robotbreinen zijn onze moppen exponentieel grappiger.’
Maar ook las ik moppen die ik helemaal niet snapte, maar de kinderen moesten er superhard om lachen. Zal wel aan mij liggen dus… of? Wat denken jullie;
‘Wat is helemaal rood?.........................................geel!’
O haha, ze komen er zelf ook al achter dat de moppen door elkaar gehusseld zijn en op deze manier nergens op slaan! Is dat even humor??
Hebben jij en je kind zin om even lekker te lachen en te genieten van de hilarische humor van Bunnie vs Monkie? Pak dan dit Geniale grappengevecht boek op en laat je meeslepen in hun wereld. Bomvol met bakken, tjokvol met grappen en een absolute schatergarantie. Wat wil je nog meer?