Lekkere feelgood.
Fien geniet van haar leven als single. Ze houdt van de vrijheid en vindt het heerlijk om lekker te dansen, te sjansen en af en toe een one night stand dat kan ook nog wel. Maar meer? Dan houdt Fien het voor gezien!
Als haar beste vriendin moeder wordt, komt Fien onverwacht het leuke avontuurtje van laatst weer tegen. Durft ze het aan om nog eens met deze leuke man af te spreken? Ze sluiten een deal en…..
Ik snap wel waarom Shirley de verhalenwedstrijd won. Wat een fijne schrijfstijl en wat een origineel verhaal! Niet zozeer de tropes maar in de sfeer en setting. De hoofdpersonen voelen ook meteen vertrouwd en zowel Fien als de andere karakters vind ik meteen leuk!
Al vanaf hoofdstuk 1 neemt ze ons mee in het heerlijke feestleventje van Fien. Ze geniet van een festival, het stappen en haar vriendinnen. Fien heeft in het verleden een situatie meegemaakt waardoor ze het vertrouwen in mannen totaal verloren is. Mooi hoe zij gedurende het verhaal een ontwikkeling doormaakt en dat weet de schrijfster sterk neer te zetten.
Met vaart en lachwekkende situaties (zonder te overdrijven) voel je de vlinders fladderen die Fien ook lijkt te voelen. En o had ik al gezegd dat er ook een leuke baby in het verhaal voorkomt? Zo’n klein schattig (poep) propje waar ik meteen verliefd op werd.
Het afsluitende proloog zorgt er dan ook voor dat dit Tussendoortje weer een toppertje is en heerlijk vermaak.