Spicy sports romance
Deep end, trok me meteen vanwege de cover. Hoe vaker ik boek voorbij zag komen, hoe meer ik wist dat ik dit boek wilde hebben. Toen ik het ontving kon ik dan ook niet wachten om te lezen. Ik las pas een keer eerder een boek van deze auteur en moest toen erg wennen aan de schrijfstijl, maar nu zat ik meteen in het verhaal. Alhoewel ik moet zeggen dat de achterflap me wel even aan het denken zette.
Want dat Ali Hazelwood bekend staat om haar spicy romance dat wist ik wel, maar in dit boek gaat ze nog net wat verder en is het naast spicy ook kinky. Ik was heel benieuwd hoe dat zou vallen in dit verhaal, maar Deep end heeft me echt verrast!
Scarlett Vandermeer is een succesvol schoonspringster totdat ze vanwege een blessure niet meer zo kan springen zoals ze gewend was. Ze loopt vast en probeert vanalles te doen om haar blokkade te doorbreken. Trainen is alles wat ze doet, geen tijd voor andere dingen. Totdat ze, dankzij haar vriendin Pen, dichterbij Lukas Blomqvist komt. Een zwemmer met meerdere gouden medailles op zijn naam. Volgens Pen hebben die twee iets gemeen waar ze zelf geen weet van hebben. Ze groeien naar elkaar toe, maar wat vinden de anderen hiervan? En kan ze Lukas zien als iets tijdelijks?
Ik zeg je, ik wilde dit boek niet wegleggen. Want naast de steamy en kinky scénes, waar het boek eerst vooral om leek te draaien, heb ik echt genoten van het diepere verhaal. Twee personages in ontwikkeling en mentale gezondheid speelt een grote rol. Onzekerheid en zelfvertrouwen, tegenpolen die dichter bij elkaar liggen dan ze zelf weten. Daarnaast de discipline die topsport van je vraagt. Ook in dit boek zijn weer sterke, slimme en krachtige personages neergezet en steeds leren we hen beter kennen. De spanning en chemie tussen Lukas en Scarlett is steeds voelbaar en ondanks dat het hen bij aanvang om de seks gaat voel je als lezer dat er meer speelt. Zo ook hun verleden wat ons leert waar ze vandaan komen.
De combinatie tussen spice en interessante verhaallijn was voor mijn doen perfect en dat maakt dat ik Deep end kan aanraden als je van een spicy sport romance houdt!