Lekkere pageturner!
Molly wordt wakker met een gigantische kater en een vreemde maar knappe man in haar bed. Ze kan zich niet herinneren hoe ze daar terecht zijn gekomen, ze kan zich eigenlijk helemaal niets meer herinneren van gisteravond…Wat ze daarna ontdekt is verschrikkelijk. Er staat een video van haar online waarop ze samen met die man is en ze komt erachter dat haar beste vriendin dood is. Molly kan niets anders doen dan onderzoeken wat er deze avond is gebeurd.
Even over gisteravond is een echte pageturner. De schrijfstijl van Katy Brent is zo laagdrempelig en in een lekker tempo en met humor ontstaat er een heerlijke thriller. Samen met Molly ga je op zoek naar de puzzelstukjes van die avond, zoals in een who-done it. En echt, de volgende keer dat je een drankje doet denk je wel even na over hoe verstandig dat is….
Een verhaal wat zeer actueel is en nog eens aan het licht brengt wat de gevaren van social media kunnen zijn. Online exposure, moord en victim blaming afgewisseld met humor, een zwart randje. Door de scherpheid en de humor heb ik echt genoten van deze originele thriller waarin je verrast wordt aan het einde.
‘Ik heb nog zoveel te zeggen.’
Doordat Brent zo beeldend schrijft kun je als lezer helemaal meeleven met Molly en ook leren we haar beste vriendin Posey steeds beter kennen. In het verhaal vind je ook mailtjes, whatts-app en twitter berichten en die maken het verhaal nog levendiger.
‘Je dacht dat je de ergste nacht van je leven achter de rug had. Maar de ochtend daarna is nog veel erger.’
‘Ik heb nog zoveel te zeggen.’