Heerlijk kort verhaal!
Joan is redacteur van Pure Magazine en krijgt de kans om door te groeien en voelt zich zeer vereerd. Wel moet ze daarvoor nog laten zien wat ze kan en heeft ze in Madelief een stevige concurrentie. Als ze in de trein dan ook nog eens een leuke man tegenkomt waarvan het na een aantal ontmoetingen ook wel lijkt of hij haar ook leuk vindt, durft Joan haast niet te geloven daar haar droomman en haar droombaan zomaar op haar pad komen. Is dit niet te mooi om waar te zijn?
Wat heeft Charlotte van Vliet een heerlijk tussendoortje neergezet. Met herkenbare personages die worstelen met zichzelf, onzekerheid en meningen van anderen. Te mooi om waar te zijn brengt dan ook mooie boodschappen met zich mee, je mag trots zijn op wie je bent, liefde voor elkaar is belangrijk en met humor en een vlotte pen is het verhaal wat mij betreft geslaagd.
De onzekerheid van Joan is meteen voelbaar en ook Madelief is als haar concurrent sterk neergezet. Typerende karakters en alledaagse en uiteindelijk soms ook hilarische situaties zorgen ervoor dat ik echt genoten heb van dit korte verhaal. Charlotte van Vliet zou echt een volledige feelgood mogen schrijven want haar schrijfstijl is heel aangenaam en leest heel vlot.