Wat een gezellige Kerst romance!
Heb je het over enemy to lovers dan heb je het over deze kerstige roman. Het is een heerlijk boek om lekker bij weg te zwijmelen met de kerst in je achterhoofd.
In dit boek volgen we winkelburen Chris en Kiki, Chris heeft een wijnzaak en Kiki een vintage kledingwinkel. Ze gooien elkaar het liefst de ruiten in en wanneer ze samen moeten werken om de kerstmarkt te organiseren zie je nog net geen donderwolken boven hun hoofden hangen.
Wanneer ze op pad gestuurd worden door Molly wordt het erg gezellig.
Ook met kerst wordt er gebruik gemaakt van het met elkaar samen werken als ze als fake daters met elkaar mee gaan naar de verplichte familie omstandigheden.
Een kleine traan rolde over mijn gezicht toen ik erachter kwam dat dit boeken epiloog had, want man, wat had ik graag een vervolg op dit boek gezien!
Wanneer ze op pad gestuurd worden door Molly wordt het erg gezellig.