Ik zie jou

manouhelder 12 januari 2026
Mijn eerste boek van Nicole op aanraden (lichtelijk dwang) van @talesofjoselynn (grapje ly). En het stelt zeker niet teleur.
Met MH book event vroeg ik Anouk of ik dit boek moest kopen, ze wist niet of dit helemaal iets voor mij was maar dit boek heeft mij zeker verrast.
Na het lezen van Adeline heb ik dark romance AFGEZWOREN. Ik was niet echt een dark romance girlie. Maaaaar deze heeft mijn mening veranderd. In dit verhaal lees je alsof je een thriller leest met echt veel spanning en je wilt echt doorlezen. Daar komt dan een stukje dark romance op een gepaste wijze bij kijken. Ondanks dat vond ik het verhaal ergens ook wel liefdevol.
Heel eerlijk moest ik wel mijn best doen om er door heen te komen. Maar dat lag meer aan het feit dat ik alleen ‘s avonds las en 4 andere boeken tegelijk.
Het boek zelf ziet er uit als een plaatje en dat is het verhaal ook.

In dit verhaal heb je een dual pov (hello fav trope) en volg volg je Hannah, een 25-jarige vrouw met een, volgens haar, gewoon leven dat totaal verandert wanneer ze onverwacht van de straat wordt weggerukt en gevangen genomen door iemand die haar iets wil laten vertellen. Riv, een lid van een dodelijk elite-team van de overheid, ziet haar als een middel om waardevolle informatie te verkrijgen. Hannah wordt geconfronteerd met vragen over waarom zij is gekozen en wat de gevolgen zullen zijn. Terwijl Riv en zijn twee broeders proberen hun missie te voltooien, zet dit alles iets in beweging dat hun hele situatie op losse schroeven zet.

Zeker benieuwd naar meer boeken van Nicole!

Meer recensies van manouhelder