Jeugdsentiment
IToen ik hoorde dat dit boek uit kwam, rende ik natuurlijk meteen naar de Bruna om deze aan te schaffen.
De boeken van Francine Oomen zijn mijn jeugd. Dus ik wil dit graag lezen.
Het vorige boek was echt jeugdsentiment en ik was heel blij dat er weer een hoe overleef ik boek geschreven werd.
In het vorige boek gebeurde heel veel, Rosa maakte veel mee en dat zorgde ervoor dat niet alles landde. In dit boek doet Rosa het wat rustiger aan. Ze maakt natuurlijk wel weer veel mee, maar minder dan in het eerste boek.
De berichten die Rosa aan haar moeder stuurt zijn heel erg mooi en zetten je aan het denken.
In de geheimen tuin waar Rosa en haar vrienden, illegaal, wonen gebeurt van alles. Lukt het hen om in de tuin te blijven wonen. Welke (oude) liefdes komen op het pad van de vrienden of komt Neuz toch weer terug in Rosa haar leven
Hoewel ik altijd Francine haar boeken zal lezen, miste ik in dit boek een beetje diepgang. Maar kan je dat verwachten in het genre?
Hoe dan ook, genoten van dit boek!
De boeken van Francine Oomen zijn mijn jeugd. Dus ik wil dit graag lezen.
Hoe dan ook, genoten van dit boek!